Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ny hage, garasje og veranda.

Hei på dere, kjære bloggvenner og andre som titter innom!

Føler meg nesten som en nybegynner i blogging nå... Veeeeeldig lenge siden. Kjente bare for å oppdatere litt.  Mye har jo skjedd siden sist. Da var hele hagen og gårdsplassen gravd opp og det var jord og kaos overalt. Nå begynner ting å komme på plass.

Hagen er ferdig og grass har vi til og med fått. :) Til våren skal vi plante hekk, mye hekk...! Regner med at vi går for tuja-hekk. Har også lyst på et dekorativt tre, gjerne i nærheten av lekestua som vi også har planer om å kjøpe.Noen forslag til et dekorativt tre som ikke blir så voldsomt stort?Litt usikker på om jeg har lyst på frukttre for ser for meg at det kan bli veldig mye styr... Har kikket på mange flotte lekestuer. Jo flottere lekestua er, jo mer koster den selvfølgelig. Jeg ønsket meg alltid lekestue selv, men fikk det aldri... Så nå ønsker jeg at barna mine skal få ha det. Dessuten synes jeg det er veldig koselig med ei lekestue.Veranda fikk vi ganske tidlig, så den fikk vi faktisk brukt en del i sommer. Men den er jo ikke akkurat helt ferdig enda, som dere kan se...  Garasjen er oppe og står.

Gårdsplassen er ferdig. Den er blitt stor og fin. Det er jammen deilig å være kvitt den fæle grusen med alt ugresset!

Godt med lagringsplass på loftet i garasjen. =) Gleder meg til å få alt utstyr sortert og plassert her slik at det blir mer plass inne i huset til andre ting.

 

 Det mangler en del enda.  Verandaen skal ha fliser på gulvet. Dessuten mangler vi rekkverk og en trapp fra hagen og opp. Garasjen blir kjempefin og STOR. Mannen i huset er i skrivende stund ute og setter på plass vinduer. Vi mangler garasjeporter, pussing av mur, dører til bod/loft og dør på siden, elektrisk, isolasjon, etc. Jeg skal innrømme at jeg ikke har full oversikt der. Det er overlatt til mannen. :)

 

Jeg kjøpte meg et par nye potter på salg på Plantasjen. Var veldig fornøyd med de. Synes det er så koselig med gresskar nå på høsten.

Ha en strålende fredagskveld! Nyt helga! (Det skal i alle fall jeg...)

 

4 kommentarer

ewymarie

02.11.2012 kl.19:38

Så effektive dere har vært. Likte også pyntingen du har gjort-må nok ut å handle inn litt lyng : )

Kjekt å lese blogginnlegg fra deg : )

Biija

03.11.2012 kl.09:57

Så flott det blir. Jeg likte den store støpeplatten deres, det blir sikkert kjempeflott med fliser eller skifer på :) Og lagringsplass får man aldri for mye av :)

Oss i Ugleveien

03.11.2012 kl.10:17

ewymarie: Ja,det har vært ganske hektisk.
Lyng gjør alltid susen på denne tida av året. :)

Oss i Ugleveien

03.11.2012 kl.10:18

Biija: Takk! :)

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

32, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits