Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pakkekalender til barna

Det er vel kanskje på tide å begynne å tenke på denne pakkekalenderen snart...Har googlet litt etter ideer og fant masse!

Slike lego-kalendere er jo helt topp:

 

Eller man kan kjøpe en pakke med lego og dele den opp selv.

Apotek1 fant jeg masse herlige saker for både gutter og jenter:

Pirat pulsvarmere  Pirat pengepung  Pirat vaskesvamp Prinsesse refleksvest Magisk klut prinsesse 30x30cm Prinsesse høydemåler Lær å tegne tegneseriedyr  Tannbørsteholder tiger, oransje Badekonfetti i reagensrør Barnehagesokk m/antiskli blå str 25-29 Smurf toalettmappe blå Emelia hårstrikk princess 21stk Tannbørsteholder Hello Kitty rød Magisk klut spiderman 30x30cm  (Bildene er lånt fra Apotek1 sin hjemmeside)

 

Pulsvarmere, pengepung, vaskesvamp, refleksvest, magisk klut (det var i alle fall STOR suksess her i Ugleveien ifjor), høydemåler, lær-å-tegne-bøker (må være midt i blinken for han på 5 1/2), tannbørsteholdere, farge til badevannet, sokker, smurfetoalettmappe, hårstrikk og spenner (dere som har jenter vet at dette virkelig er en forbruksvare!!)

Mine barn har dessuten alltid fått noe godteri i lørdag- og søndagspakkene. Da kan det f.eks. være et kinderegg, kjærlighet på pinne eller en dropseske/rosineske.

Men en pakkekalender behøver ikke å koste skjorta! Det er det som er så genialt med de små. Det skal så lite til. Kjøp et ark med klistremerker og klipp arket opp i mindre deler. Da blir det fort noen kalenderpakker. Gjøregaver er også veldig koselig, og det kan nesten være gratis. Et eksempel kan være å bake pepperkaker sammen med barna en søndag når man har god tid. Da kan man pakke inn en pepperkakeform sammen med et lite kort hvor det står: Idag skal vi bake pepperkaker sammen. ♥  Man kan se en film sammen, ha juleverksted-dag eller dra på tur i skogen og grille pølser. Det er bare å bruke fantasien!

Jeg kommer til å lage en godt blanda pakkekalender med små gaver, godteri og gjøregaver.

Har du noen gode pakkekalender-tips?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

32, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits