Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tirsdag, taco, jul og oppussing

Hallo på dere!

Det er tirsdag og uka er godt i gang. Det "feiret" vi i Ugleveien med en skikkelig tirsdagtaco!! NAM! Det er greit å unne seg litt ekstra nå i dette kalde, mørke og våte været. Det er så kjedelig! Da er det mye bedre med litt snø slik at det lysner litt opp altså. Trenger ikke å komme i bøtter og spann, men noe kan godt komme. Da slipper man også å få disse fæle, sølete parkdressene. Barna får med en gang noe mer å gjøre ute også. De elsker jo snø! Lage snømenn, snølykter, snøborger, ake og å gå på ski. Moro!

Det nærmer seg også 1.desember. I morgen skal jeg handle de siste tingene til pakkekalenderne. Kanskje jeg får gjort meg ferdig med julegavene også...? Jeg har ikke begynt ennå, men pleier å være effektiv når jeg først setter i gang. Sånn er jeg egentlig med det meste. Treig i starten, men så tar det seg opp. Jobber best under press. Men det er ikke det som er målet når det gjelder julegavene altså. HATER å gå i butikker i disse dager. Masse folk, lange køer og kaos... Huff! I fjor var jeg innmari treig,så det orker jeg ikke i år. Gleder meg til å begynne å pynte til helga i alle fall. Nå er jeg kvitt alt som er beige i huset (bortsett fra kjøkkenet)., så da blir det enda finere her! Vi malte gangen, trappeoppgangen og resten av stua i helga. Nå er det blitt mye lysere og renere. Valgte samme fargen som i stua; Morgendis. Veldig fin, lys gråfarge, som blir ekstra fin med hvite lister og dører. Vi fikk også kjøpt oss noe nytt i helga. To nydelige lerretbilder i trappeoppgangen, et reinsdyr og en fugl. Disse kostet bare 129 kr per stykk på Coop Obs bygg. Så fant vi et lerretbilde på Skeidar som passet perfekt på stueveggen. Skulle gjerne ha vært litt større,men da får jeg bare finne annet å henge bortenfor.  Jeg fikk også et veggord i posten på lørdag som jeg likte veldig godt: Family - A link to the past & a bridge to our future. ♥

 


Jeg har forresten bestemt meg for hva jeg skal gjøre med skjenken. Den skal pusses og males hvit. Deretter skal jeg legge en effekt på dekoren, enten sølv eller brunsvart. Vet at en del av dere gremmes nå, men jeg har forhørt meg en litt. Det er såpass med malingsflekker og vannflekker at det vil bli vanskelig å få den pen bare ved å pusse og lakke. Skal prøve å få gjort den ferdig før jul. Skal holde dere oppdatert på det prosjektet.

Jeg har forresten fått bloggen min på facebook. Dere må gjerne like meg HER! :)

Dere får ha en finfin tirsdagskveld!
 

2 kommentarer

Veronica

27.11.2012 kl.21:16

har så vidt komt i gang med noken få julegaver her, så har en del igjen...men planen er å ta en jentetur med datteren min for å besøke ei vennine i Ålesund,og få unna en del gaver da.

så fint det har blitt hos deg, koslig med litt nytt til hjemmet.

sikker på skjenken blir nydlig! :)

Oss i Ugleveien

27.11.2012 kl.22:15

Veronica: Takk, Veronica! Alltid koselig med noe nytt.
Vi får jo bare satse på at resultatet blir bra. :)

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

32, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits