Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JULA VÅR

Da er vi tilbake i Ugleveien.

På lillejulaften reiste vi avgårde med klær, ski og utstyr og julegaver. Opp på hytta til mine foreldre på Gautefall bar det. Her har vi storkosa oss helt frem til idag.

I tradisjonens tro ble det kalkun til middag. Love it! Nissen kom og det var mer enn nok med pakker til oss alle. Eliza fikk bl.a. rosa langrennski og det var stas kan dere tro. Første juledag var vi ute og testa skiene. Skulle tro Eliza var født med ski på beina der hun trasket avgårde oppover bakkene i klassisk v-stil. ;) Men det som var gøyest var å stå mellom beina til mamman sin og renne nedover bakkene. Luan finpussa stilen sin i bakkene. Han har tross alt noen års erfaring på langrennski allerede.

 

Årets juletre var selvhogd på Heimdal gård.

 

Skjønningene våre ♥

SkøyerjentaVi har stort sett hatt nydelig vær. Sol og en 6-7 kuldegrader. Det var sur vind et par dager og da var det ikke gøy å gå på langrenn. Igår og idag var det mildt, 0 grader og snøen smelta kjapt. Det var bare is på veiene hjemover...

Luan har også fått frisket opp sine slalåmkunnskaper i skitrekket på Gautefall. Det er en del knall og fall, men han synes det er morsomt, tross alt.

Jeg ble dårlig på fredag. En vanvittig hodepine, frøs og var kvalm og hadde magetrøbbel. Det sitter litt i fremdeles... Typisk å bli syk i ferien!

Tenkte å vise dere noen bilder av det flotte vinterværet vi har hatt, men det får bli i neste innlegg. Må pakke litt ut og vaske klær.

Håper dere har hatt en fin julefeiring!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

32, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits