Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KAVALKADE 2012

Får hive meg på kavalkade-bølgen jeg også og oppsummere bloggen i året som har vært.

I januar fikk jeg en enorm respons for innlegget om Kari i Monsen-programmet Ingen grenser. Dette fantastiske programmet om deltakerne med ulike handicap som virkelig fikk tøyd sine grenser. Kari med cerebral parese gjorde et så sterkt inntrykk på meg at jeg satte meg ned og skrev, mens tårene sildret...  VG plukket det opp og statistikkmåleren gjorde et gigahopp på antall lesere. Jeg tror jeg til slutt havnet på 6.plass totalt på blogg.no. Dagen etter innlegget ble bloggen min slettet. Ingen vet hvorfor, men heldigvis ble det ordnet fort opp i og ingenting ble borte. Du kan lese innlegget mitt om Kari og hennes kamp HER.

Jeg hadde det travelt de første månedene i 2012 med full jobb, studier og to små som krever sitt. Begynte å pusse opp stua i vinterferien og tok eksamen i mars...  

 

Eliza fylte 2 år i april og den dagen ble feiret med brask og bram.

 

 

Etter dette bursdaginnlegget hadde jeg en god bloggpause på hele 6 måneder. Man trenger det en gang i blant. Kanskje ikke så lang pause som jeg tok, men av og til mister man helt piffen. Men selv om det stod stille her på bloggen, går jo livet sin gang. Vi feiret Luans 5- års dag 28.juni.

 

 

Vi startet også på et megastort oppussingsprosjekt utendørs denne sommeren. Hagen og gårdsplasen var dominert av gravmaskiner og annet maskineri. Det var en sommer med masse støy, kaos og søle. Men resultatet har blitt flott selv om ikke alt er helt ferdig. Vi fikk laget større og finere gårdsplass med asfalt, stor dobbelgarasje har vi fått, drenert rundt store deler av huset, planert ut tomta bak huset og fått ny veranda.

 

 Jula ble for første gang feiret på hytta til mine foreldre som de har bygd på Gautefall.

 

 

Her har vi fått gått en del på bortoverski og noen har også fått stått på nedoverski.

 

 

I dag er det nyttårsaften. Ingen av oss voksne er i form, så det blir ikke mye til feiring... Kjedelig vær er det også. Vi prøvde å gå en liten tur tidligere idag, men det er bare is på veiene. Dessuten er det grått og tåkete. Men et nytt år blir det uansett. Er ikke noen tilhenger av disse nyttårsforsettene, men jeg håper at 2013 blir et rolig og flott år fylt med masse latter og glede!

4 kommentarer

Min matgale verden

31.12.2012 kl.17:05

Godt nyttår:) Og FOR noen nydelige sko din herlige 2åring hadde:)

Oss i Ugleveien

31.12.2012 kl.17:48

Min matgale verden: Takk og i like måte! :) Falt helt pladask for de skoene,ja. Nå er de nok,dessverre,blitt for små for henne...

Huset på landet

01.01.2013 kl.22:56

Koselig tilbakeblikk i året som har gått. Håper formen deres er på oppadgående - for det er ikke noe hyggelig å være i dårlig form.

Ønsker deg og dine et riktig GODT NYTT ÅR!

Klem fra Line

Oss i Ugleveien

03.01.2013 kl.17:53

Huset på landet: Formen ble bedre første dagen inn i det nye året. :) Godt nytt år!

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

32, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits